Hard Disk Sentinel Professional családi verzió 5 gépre

HDD Sentinel

Hard Disk Sentinel Professional családi verzió 5 gépre

Ár: 14 000 Ft
Kattintson a fenti gombra, ha szeretné a terméket megvásárolni.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Professional tulajdonságai: átfogó adatbiztonsági megoldás
Otthoni felhasználók, rendszer-adminisztrátorok, kisebb vállalkozások számára készült, a lehető legmagasabb adatbiztonsági szintet biztosító szoftver. Riasztások, merevlemez-tesztek, hibák felderítése és javítása, időzített és automatikus adatmentés – hogy csak a legfontosabb funkciókat említsük.

A Hard Disk Sentinel egy több operációs rendszert támogató merevlemez ellenőrző és felügyelő alkalmazás, melynek célja: merevlemez problémák és teljesítmény csökkenés felderítése, várható meghibásodás előrejelzése és megelőzése. A merevlemez állapotát a lehető legrészletesebben kijelzi és átfogó szöveges értékelést készít. Számos listázási, riasztási és teszt funkció gondoskodik a maximális adatbiztonságról.

Nincs szükség különböző szoftverek használatára, mivel a Hard Disk Sentinel egymagában képes felügyelni a belső- és külső merevlemezek, SSD-k, SCSI/SAS lemezek és RAID tömbök állapotát is.

A Hard Disk Sentinel alkalmazás folyamatosan felügyeli a telepített merevlemezek állapotát, kondícióját, hőmérsékletét és valamennyi S.M.A.R.T. (Self- Monitoring, Analysis and Reporting Technology – azaz Önellenőrző Értékelő és Hibajelentő Technológia, melyet minden modern merevlemez támogat) értékét. Továbbá folyamatosan figyeli a merevlemezek átviteli sebességét, mely valós időben leolvasható és felhasználható sebességmérésre és esetleges teljesítménycsökkenés vizsgálatára.

A gyártó weboldala: https://www.hdsentinel.hu

Jellemzők

Elérhetőség Raktáron
Állapot Új